joi, noiembrie 22, 2007

SBURLEA E DORIT DE AJAX AMSTERDAMSabrin Sburlea / Foto: Zoltan RaczSabrin Sburlea / Foto: Zoltan Racz
Tânarul atacant al FC Brasov, Sabrin Sburlea, este dorit de Ajax Amsterdam, echipa la care evolueaza si jucatorii românii George Ogararu si Nicolae Mitea, scrie un site brasovean. Cei care au facut lobby pentru Sburlea au fost impresarii Victor si Giovanni Becali, care sunt relatii foarte bune cu "lancierii", dar care au o relatie apropiata si cu Gica Popescu. Fostul capitan al nationalei este coproprietarul jucatorului (prin Scoala de Fotbal “Gica Popescu”), împreuna cu FC Brasov. Ajax ar dori sa-l ia din iarna pe Sburlea, dar depinde daca cele doua cluburi se vor întelege.

Sburlea a evoluat aproape în toate meciurile din actualul sezon, în campionat si în Cupa României, fiind unul din golgheterii echipei. Pe lânga Ogararu, la Ajax au mai evoluat alti doi fotbalisti români, Cristian Chivu si Bogdan Lobont.

prosport.ro

Un comentariu:

Iasi spunea...

Buna ziua
Imi cer scuze ca va deranjez insa va scriu pentru a va propune sa facem un schimb de linkuri. (daca sunteti de acord la mine titlul este Bancuri iar linkul http://bancuri.iasi365.com)
Daca doriti sa facem schimbul doresc sa-mi spuneti titlul linkului dumneavoastra( adresa mea de mail este corcosan@yahoo.com).
O zi buna va doresc