marți, noiembrie 06, 2007

Victorie in mocirla

FC Brasov castiga la Botosani cu scorul de 3-1, pe un teren foarte greu, care seamana mai mult cu un maidan decat cu un teren de fotbal!

Dupa ce au pierdut saptamana trecuta la Modelu cu Prefab, scor 0-1, "galben - negrii" si-au luat revansa fata de suporteri si de conducerea administrativa castigand la Botosani cu scorul de 3-1. Gazdele de azi veneau dupa un succes acasa cu FCM Campina, scor 2-1, si isi propuneau sa fie a 2-a formatie care invinge Brasovlul lui Razvan Lucescu dupa Prefab Modelu.

FC Brasov a inceput bine meciul, si in minutul 5 oaspetii puteau deschide scorul prin Hadnagy. In minutul '21, fostul atacant al Petrolului Ploiesti, Attila Hadnagy deschide scorul pe Stadionul Municipal din Botosani dupa o greseala a goalkeeperului botosanean. Repriza secunda ii gaseste pe brasoveni in atac, si asta se observa pe tabela! Mihai Roman il gaseste bine in careu pe Robert Ilyes, care inscrie pentru un 2-0 care ii reduce la tacere pe cei aproximativ 5.000 de oameni de pe Municipal. FC Botosani se arunca in atac si in minutul '57, noul intratul Cornea inscrie pentru 1-2. Tabela este inchisa de Hadnagy in minutul '68 cu un sut ce loveste transversala portii lui Prisaca si intra in poarta!

Dupa victoria de astazi, FC Brasov isi consolideaza pozitia de lider al Seriei I, cu 34 de puncte, cu 8 puncte mai mult decat echipa de pe locul 2, CS Otopeni, si cu 10 puncte mai mult decat echipa clasata pe locul 3, FC Botosani.

Etapa urmatoare, FC Brasov va juca un nou meci in deplasare, de aceasta data in fata formatiei Forex Brasov, formatie ce a castigat cu scorul de 3-0 meciul cu Delta Tulcea.

www.brasovfans.ro

Niciun comentariu: